رویداد آینده صنعت ساخت :
تحول پروژه ها در سایه فناوری

شرکت راهکارهای تعالی مدیریت ساخت شریف به عنوان یک مجموعه فناور و برگزیده اولین جشنواره ملی نوآوری در ساخت و ساز، با سابقه 7 سال فعالیت در حوزه های نوین صنعت ساخت به خصوص مدلسازی اطلاعات ساخت (BIM) اقدام به برگزاری سلسله همایش های آینده صنعت ساخت با هدف معرفی فناور یهای نوین این صنعت، معرفی شرکت های فعال در این حوزه و انتقال تجربیات سازندگان و شرکت های مشاور کرده است.

شرکت راهکارهای تعالی مدیریت ساخت شریف به عنوان یک مجموعه فناور
و برگزیده اولین جشنواره ملی نوآوری در ساخت و ساز،با سابقه 7 سال فعالیت در حوزه های نوین صنعت ساخت
به خصوص مدلسازی اطلاعات ساخت ( BIM ) اقدام به برگزاری سلسله همایش های آینده صنعت ساخت
با هدف معرفی فناوری های نوین این صنعت، معرفی شرکت های فعال در این حوزه و انتقال تجربیات
سازندگان وشرکت های مشاور کرده است.

 -انقلاب چهارم صنعت ساخت
-مدلسازی اطلاعات ساخت BIM
 -کاربردهای هوش مصنوعی (AI) در صنعت ساخت
 -تجربیات استفاده از واقعیت گسترده ( XR ) در کشورهای دیگر
 -پنل انتقال تجربیات استفاده از فناوری های نوین در صنعت ساخت کشور

این رویداد، به عنوان اولین جلسه از این سلسله همایش ها با تمرکز بر فناور یهای دیجیتال با همکاری
سازمانهای بزرگ دولتی و خصوصی، شرکت های دانش بنیان فعال در این حوزه و دانشگاههای برتر کشور در
تاریخ 16 آبان ماه در سازمان مدیریت صنعتی (شیخ بهایی) ساعت 15 الی 19 برگزار خواهد شد .

BIM چیست و چه کاربردهایی دارد؟

BIM (مدل‌سازی اطلاعات ساختمان) یک روش دیجیتال برای طراحی و مدیریت پروژه‌های ساخت و ساز است که شامل ایجاد و مدیریت مدل‌های سه‌بعدی دقیق از ساختمان‌ها و زیرساخت‌ها می‌شود. کاربردهای آن شامل طراحی، برنامه‌ریزی، شبیه‌سازی، مدیریت پروژه و بهره‌برداری از ساختمان‌ها و زیرساخت‌ها است. BIM به بهبود هماهنگی تیم‌های پروژه، کاهش خطاها و هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری کمک می‌کند.

نرم‌افزارهای متعددی برای BIM وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به Autodesk Revit، ArchiCAD، Bentley MicroStation، Navisworks، Tekla Structures و SketchUp اشاره کرد. هر یک از این نرم‌افزارها ویژگی‌ها و قابلیت‌های خاص خود را دارند که بسته به نیاز پروژه انتخاب می‌شوند.

آموزش BIM برای افرادی که در صنعت ساخت و ساز، معماری، مهندسی، و مدیریت پروژه فعالیت می‌کنند، مناسب است. این شامل معماران، مهندسان عمران، پیمانکاران، مدیران پروژه و سایر حرفه‌ای‌های مرتبط است. همچنین، برای افرادی که به دنبال تغییر شغل یا ارتقاء مهارت‌های خود در صنعت ساخت و ساز هستند، نیز مفید است.

برای یادگیری BIM، داشتن پیش‌زمینه در طراحی و ساخت و ساز یا مهندسی می‌تواند مفید باشد، اما الزامی نیست. بسیاری از دوره‌های آموزشی BIM به گونه‌ای طراحی شده‌اند که افراد از سطوح ابتدایی تا پیشرفته بتوانند از آن‌ها بهره‌برداری کنند. دروس پایه ممکن است شامل اصول طراحی، مدل‌سازی سه‌بعدی و مدیریت پروژه باشد.

فرم ثبت نام رویداد

.